Keilahalli Saariselkä Bowling on avoinna joka päivä myös kesäkauden aikana. Keilahalli on auki sunnuntaista torstaihin kello 16 – 22 ja viikonloppuisin perjantaina ja lauantaina kello 16 – 24.

Viime syyskuun alussa avatun keilahallin kävijämääriä on kartoitettu pitkin vuotta tarkasti joka päivä, jotta aukioloajat on myöhemmin helpompi suunnitella.

– Selvät piikit meillä on sadepäivinä. Mutta toki jo keilahallia suunniteltaessa tiedettiin, että se tarjoaisi tekemistä nimenomaan huonoillakin ilmoilla, Saariselän Keilahalli Oy:n toimitusjohtaja Antti Hietanen kertoo.

Matkailijoiden lisäksi keilaamassa käy hyvin paljon myös paikallisia ihmisiä mm. Ivalosta, kanta-asiakaskorttejakin on myyty lähes 300. Kanta-asiakkaita varten Keilahallissa on viikkokisa: päivän paras keilaaja saa nimensä taululle ja sunnuntaisin palkitaan viikon paras keilaaja.

Keilahallissa on kahdeksan rataa sekä virvokkeita ja pikkupurtavaa tarjoava kahvila-ravintola. Hallin molemmilla sivuilla on koko seinän pituiset ja kolme metriä korkeat, Lapin mytologiaa kuvaavat taulut.

Saariselän Keilahalli Oy:n omistaja on Talviravintolat Oy, jonka hallinnassa ovat myös keilahallin vieressä sijaitsevat Ravintola Petronella ja Pirkon Pirtti.

HS