Tuoreen pullan ja leivän tuoksu houkuttelee entistä muhevampana asiakkaita, kun Saariselän Nesteen laajennustyöt saadaan päätökseen.

– Olemme jo nyt lisänneet leipomotuotteittemme valikoimaa, mutta tilaa on ollut aivan liian vähän, jotta pystyisimme tekemään muun muassa leipää ja rieskaa tarvittavia määriä.

Olemme joutunueet myymään ei-oota keskellä päivää leivonnaisten loppumisen vuoksi. Talon naisväki ehdottikin, että lähtisimme laajentamaan, ja nyt työt on käynnistetty, kertoo Nesteen Jari Tiainen.
– Leipomiseen tarvittavan pöytien lisäksi paranevat myös muun muassa kuiva-ainevaraston tilat.

Lisärakentamisen yhteydessä muuttuu niin ikään vanha puoli. Tulee lisää asiakaspaikkoja, tiski ja myymälätilat uudistuvat.

– Samassa yhteydessä saamme myös asuntovaunuasiakkaille uudet sosiaalitilat,. Nyt käytössä on ollut vain yksi suihku, remontin jälkeen miehet ja naiset saavat kummatkin omansa.

Kaikkiaan Nesteellä on tällä hetkelä kaksitoista asuntovaunupaikkaa.
Tulevat uudet 180 neliömetriä mahdollistavat niin ikään lastenhoitoonkin varustellun inva-wc:n ja henkilökunnan uudet sosiaalitilat.

Rakennustyöt jatkuvat vilkkaina joulusesonkiin asti, uuden vuoden jälkeen jatketaan ja tammikuun lopulla on valmista – asfaltointi toki jätetään seuraavalle kesälle.

Jari Tiaisen ja kumppaneiden remontti on vain yksi osoitus siitä tulevaisuuden uskosta, joka Saariselällä nyt vallitsee. Rakennetaan, laajennetaan, suunnitellaan – uusia suunnitelmia on myös Tiaisella. Kunhan nyt ensin saadaan tämä laajennus tehtyä.

RS