On vähän niin kuin satumaahan tulisi, tai elokuvaan. Johonkin pois arkitodellisuudesta.

Vaalet pinnat, mukavan hämärä valaistus, seinässä revontulten elävää leikkiä, katossa hohtavia tähtitaivaan kuvioita.

Tuoksumaailma on leppeä, juuri ja juuri havaittava. Juuri ja juuri ja kuitenkin riittävästi tuudittamaan tulijan miellyttävään tunnelmaan. Miellyttävään hoidon ja hemmottelun odotukseen.

Ja niistähän Hyvän olon keskus Aurora Spassa on kysymys, hoidosta ja hemmottelusta. Kaikille, iästä tai sukupuolesta riippumatta, jokaiselle hänen oman tilanteensa ja tarpeensa mukaisesti.

Esimerkiksi Lasten menu tarjoaa 4-14-vuotiaille selän, niskan, hartioiden ja käsivarsien hierontaa tai sipsutteluhoitoa pienille käsille tai varpaille.
Miehet hoidattavat pääasiassa jalkojaan tai ottavat erilaisia hierontoja. Yhä useampi mies on myös oivaltanut, kuinka hyvää hoito tekee iholle, erityisen suosittu on energisoiva kasvohoito, joka virkistää ja vähentää väsymyksen merkkejä.

– Aika usein he haluavat myös kevyen meikin erilaisia kuvauksia, esimerkiksi hääkuvia varten, kertovat Sanna Niemelä ja Pia Viskari.

Nykytekniikasta hyvinvointia

Kaikilla aloilla kehitys menee vauhdilla eteenpäin, niin myös hoito- ja hemmotteluyrityksissä. On kehitetty laitteita, jotka helpottavat työtä ja antavat samalla asiakkaille ehkä entistäkin paremman olon. Niinpä esimerkiksi turvonneiden jalkojen ja reisien hoitamiseen ja kuona-aineiden poistamiseen tarkoitettu lymfa-hieronta voidaan nykyään suorittaa leppeästi koneen avulla.

– Emme me muussakaan hieronnassa kovakouraisia ole, vakuuttaa Pia Viskari.
– Tottakai hieronnan täytyy tuntua, ei se pelkkää sivelyä voi olla, mutta kyllä me lähdemme siitä, että kokemuksen täytyy olla miellyttävä alusta loppuun asti myös hieronnassa.

Maallikolle Aurora Span ehkä kaikkein suurin yllätys on kuitenkin radiotaajuuslaite. Suora lainaus esitteestä: ”Radioaallot kulkevat ihon läpi ja lämmittävät ihokudoksia sisältäpäin. Beauty Chic RF-laite käyttää monopolaarista säteilyä”.

-Se on laite, jonka avulla voidaan esimerkiksi kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pahimpia ryppyjä. Samoin se auttaa kirkastamaan ihon väriä, puhdistamaan ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Näitä kaikkia varten laitteessa on omat ohjelmansa, kertoo Sanna Niemelä.

– Radiotaajuuksia voidaan käyttää hyväksi myös erilaisissa vartalohoidoissa.

– Pääasia kuitenkin on kuitenkin, käytetään sitten klassisia menetelmiä tai uutta tekniikka, että asiakas tuntee hoidon jälkeen olonsa hyväksi, hemmotelluksi, vakuuttavat Pia viskari ja Sanna Niemelä.

Ritva Savela