Inarin kunnanhallitus ei kelpuuttanut kuultavakseen yhtään naista 11 kelpoisuusehdot täyttävän hakijan joukosta.

Haastatteluun kutsutuista Jukka Feodoroff on oikeustieteen maisteri, joka toimii tällä hetkellä Enontekiön Kehitys Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli yli viisi vuotta Rovaniemen Kehitys Oy:n lakimies/yritysneuvojana.
Opintonsa hän on suorittanut kotikaupungissaan Rovaniemellä.
Feodoroff on 38-vuotias.

Lapin yliopistosta oikeustieteen ja Tampereen yliopistosta kauppateitten maisterin tutkinnon suorittanut Kari Kuusisto on 41-vuotias.
Hän työskentelee tällä hetkellä lakimiehenä. Aiemmin Kuusiston työuraan ovat kuuluneet muun muassa Suomen Pienlainayhdistys ry:n toiminnanjohtajuus ja kansanedustajan avustajan työ. Molemmissa tehtävissä espoolainen työskenteli yli viisi vuotta.

Toni Kristian Laine on 31-vuotias pirkkalalainen, jonka työskentelee tällä hetkellä viidettä vuotta Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän kehittämispäällikkönä.
Hän ollut myös muun muassa tutkijana ja konsultoivana asiantuntijana Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa ja tehnyt sekä suunnittelijan että kehittämisasiantuntijan töitä sekä Parkanossa että Hämeenkyrössä.
Koulutukseltaan Laine on Tampereen yliopistosta valmistunut hallintotieteen tohtori.
Sekä Kuusistolla että Laineella on vankka kokoomustausta.