Kaamasen mökkiläinen, lahtelainen ja totaalinen lapinhullu Arja Kotiranta tuo jälleen huovutustaidettaan esille Inarissa. Tällä kertaa huovutettuja tauluja ja seinävaatteita sekä Arjan muita tuotteita pääsee ihastelemaan Inarin Galleria & Caféseen, osoitteessa Inarintie 47 (PaPaNan talossa).

Arja Kotiranta

Arjan työt ovat nöyrä ylistys luonnolle ja niistä huokuu voimakas kaipuu Lappiin.

Kyseessä on myyntinäyttely. Näyttelytilassa on myös kahvila. Mikäpä kesällä sen mukavampaa kuin hörpätä kahvit ja syödä jäätelöä sekä samalla tutustua persoonalliseen huovutustaiteeseen.

Lisäksi kävijän on mahdollisuus löytää itselleen mieluisaa kesälukemista, sillä näyttelyn yhteydessä on kirjojen kierrätyspiste, eli omia kirjojaan voi tuoda kierrätykseen muille luettavaksi ja samalla löytää itselleen uutta lukemista.

Tämä pitkän linjan huovutustaiteilija on luvannut pitää kesän aikana myös huovutuksesta lyhytkursseja galleriassa, mikäli kiinnostusta kyseisiä kursseja kohtaan ilmenee. Arja myös pitää työnäytöksiä näyttelyn yhteydessä, eli kävijöillä on mahdollisuus päästä näkemään miten yhdistetään eri tekniikoita ja miten taulut syntyvät.

Arja Kotiranta käyttää huovuttaessaan kahta tekniikkaa, märkähuovutusta ja neulatekniikkaa, sekä suosii kehystyksissä kierrätystä.

Näyttelyn avajaiset ovat perjantaina 16.6. klo 14–21, luvassa pientä tarjoilua. Näyttely on avoinna tiistaista lauantaihin klo 12–19 ja sunnuntaisin 12–18, maanantaisin suljettu. Lämpimästi tervetuloa!

Lapin luonto luo outoa taikaa… Arja Kotirannan huovutustöissä.